La CUP i PC refermen el seu "compromís i unitat d'acció"

La CUP-PC dóna per tancat, d'aquesta manera, el conflicte amb el regidor no adscrit, Dimitri Defranc

La coalició entre la CUP i Procés Constituent (PC) ha volgut demostrar, aquest dimarts 13 de setembre, la seva unitat i compromís envers la tasca que estan desenvolupant al municipi.

Des del passat 14 de juliol, quan la CUP-PC li va demanar a Dimitri Defranc que deixés de ser regidor al Ple Municipal, fins aquest dimarts, 13 de setembre, la tensió entre ambdues bandes s'ha fet evident. 

Tot i que la formació política li va demanar que abandonés el Ple, Defranc va anunciar que  renunciava a la seva regidoria de la CUP-PC però que es quedava com a regidor no adscrit.

Ara, després d'aquest estira-i-arronsa, la CUP-PC ha volgut posar el punt final a la situació demostrant que la seva "relació és més forta que mai" tal com han destacat la regidora de la CUP-PC Núria Gibert i el portaveu de Procés Constituent, Antonio Ontañon.

En aquest sentit Gibert ha destacat que "el nostre compromís no s'ha vist alterat en absolut, i volem reafirmar-lo i revalida-lo. La feina que farem tant a dins com a fora de l'Ajuntament no es veurà en absolut minvada per la usurpació de l'acta de regidor que vivim".

Per la seva banda Ontañon ha volgut destacar que el problema que s'ha plantejat entre Defranc i la coalició és "quasi més ètic que polític". Per això mateix, el portaveu de Procés Constituent ha recordat que "això no és un "Tamayazo" i no impedirà que continuem fent la tasca que estem desenvolupant".

Pel que fa a les últimes delcaracions de Defranc sobre el fet de donar el 5% del seu sou a causes benèfiques, el membre de Procés Constituent Xavier Humet ha explicat que "ell farà el que cregui que ha de fer amb les retribucions que cobri. Els diners que no s'han pagat nosaltres no li reclamarem".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem