La CUP-PC presenta 'Ens quedem a Sant Cugat', una cançó-lema per a les municipals

La formació produeix una cançó que parla sobre el model de ciutat en to crític i posa al centre els problemes amb l'habitatge que han esclatat a Sant Cugat, sota el lema 'Ens quedem a Sant Cugat'

La CUP-PC ha presentat la cançó 'Ens quedem a Sant Cugat', una cançó que la formació vol convertir en símbol i lema de cara a les eleccions municipals. De fet, la cançó té a veure amb els pals de paller de la candidatura, i s'hi critica el famós 'model de ciutat', tant defensat per Junts per Sant Cugat, i col·loca el problema de l'habitatge com a eix principal del tema: "Estem cansades de sentir que aquest és el nostre destí, que ens n'anem a viure a 'Sarda' o a Rubí", diu un tros de la cançó, fent referència a la polèmica declaració de la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer. "Jo em quedo a Sant Cugat a lluitar per tenir pisos més barats. Jo em quedo a Sant Cugat, que ningú més hagi de marxar", entonen en la tornada.

Cal destacar que l'habitatge és una de les lluites principals del partit polític des de fa temps, i pren força en la campanya electoral de cara a les eleccions municipals. Aquests són els 6 eixos principals del programa electoral de la CUP-PC.

Més info: La CUP-PC presenta un programa electoral "per governar"

La cançó completa de la CUP-PC.

 
Comentaris

Destaquem