La CUP vol que tots els valldoreixencs decideixin sobre el fons de lliure disposició

La Sectorial de Medi Ambient de Valldoreix decideix com gastar 12.000 euros

La CUP-PC reclama al govern de l'EMD de Valldoreix que faci més passos en la participació ciutadana i no deixar les decisions de la vila "en mans d'un grup reduït de persones". En aquest sentit, la formació anticapitalista posa de manifest "la necessitat de canvis en el model de funcionament tant de la Sectorial de Medi Ambient com del Consell de la Vila", dos dels òrgans participatius que hi ha a la vila valldoreixenca integrat per veïns.

La formació política afirma que és "urgent" modificar la forma d'assignar els 12.000 euros de lliure disposició destinats a projectes de caràcter mediambiental fora de l'acció de govern. El destí d'aquest fons es decideix des de la Sectorial de Medi Ambient i la CUP-PC considera que, encara que sorgeixin "idees interessants", "es perd una gran oportunitat d'avançar en la participació ciutadana".

"Entenem que cal que tota la ciutadania de Valldoreix tingui opció a presentar les seves propostes i desenvolupar-les en projectes a fi que puguin ser després escollides per tothom", recalca el grup polític, que afegeix: "Decidir en què ens gastem els diners de totes ha d'estar a l'abast de totes i no en mans d'un grup reduït de persones".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem