La primera reacció de Calvet a la seva elecció com a conseller

Damià Calvet i Jordi Puigneró són els dos consellers de Sant Cugat que té el nou govern de la Generalitat de Quim Torra

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ja ha designat els quatre nous consellers que substituiran els noms que estan a la presó o a l'estranger. Entre els nous membres del govern de la Generalitat hi ha el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, Damià Calvet, que assumirà la cartera de Territori i Sostenibilitat.

El santcugatenc va fer la primera valoració a través de les xarxes socials després de donar-se a conèixer el nomenament: "Honorat per la confiança que em fa el president Quim Torra i decidit a culminar la tasca iniciada per Josep Rull i Carles Puigdemont". 

D'aquesta manera el nou govern de la Generalitat tindrà dos santcugatencs: Calvet i Jordi Puigneró, que també va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha volgut felicitar als dos nous membres de l'executiu de Torra: "Molt orgullosa que Damià Calvet i Jordi Puigneró hagin estat cridats en aquests moments excepcionals pel president Quim Torra. Tot el meu suport al nou govern".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem