La regidora de la CUP Núria Gibert viatja a Cuba per acomiadar Fidel Castro

L'exlíder cubà va morir el passat divendres als 90 anys

La santcugatenca Núria Gibert forma part de la delació de la CUP que està viatjant a Cuba per assistir als actes d'homenatge a Fidel Castro, mort el passat divendres 25 de novembre. La delegació cupaire, encapçalada per la diputada Anna Gabriel, assistirà al massiu acte d'homenatge al exlíder cubà a la plaça de la Revolució previst per aquest dimarts, dia 29 de novembre.

En una nota de condol emesa per la CUP, es posa en valor l’aportació feta per Fidel Castro “en la lluita pel socialisme” i titllant la seva figura com “un exemple de coratge i entrega als altres”. “El llegat de Fidel Castro segueix viu en el poble, els nostres cors i les nostres lluites”, afirmen des de l’esquerra anticapitalista, que finalitza enviant una “abraçada revolucionaria” al poble cubà.    

"Ha estat un referent de l'humanisme i un gran revolucionari. Va posar els valors de l'esquerra al centre de la vida dels cubans", va assenyalar Núria Gibert. Gibert és regidora a l'Ajuntament de Sant Cugat i portaveu del secretariat nacional de la CUP.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem