La vaga general es fa sentir a Sant Cugat: trens, carreteres i polígons aturats

Els Ferrocarrils de la Generalitat han quedat interromputs durant hores i també hi ha hagut talls als Túnels de Vallvidrera

La jornada de vaga general a Sant Cugat es viu intensament des de primera hora del matí d'aquest dimecres, 8 de novembre. Els Ferrocarrils, carreteres i polígons empresarials han sigut els principals punts de les protestes convocades per la Intersindical i que han secundat organitzacions com el Comitè de Defensa de la República. Els motius de la vaga combinen reivindicacions laborals i democràtiques, que passen per reclamar l'alliberament de presos polítics.

A les set del matí, una cinquantena de persones han saltat a les vies del tren a l'estació de Sant Cugat i han aconseguit interrompre el servei. Estem defensant la democràcia' és la pancarta que mostraven els manifestants de les vies del tren. Mossos d'Esquadra es troben a l'estació de FGC i el servei està tallat des de Valldoreix i fins a Volpelleres/Mira-sol. L'accés a l'estació de Sant Cugat també ha quedat tancat. Passades les onze del matí s'ha restablert el servei, després que els manifestants hagin abandonat les vies.

L'autopista C-16, Túnels de Vallvidrera, ha estat tallat en sentit Barcelona a l'altura de Sant Cugat per una protesta per la vaga general. Amb tot, això s'han provocat retencions per la via, que també es repeteixen a l'AP-7, on hi ha diversos talls de trànsit en el seu recorregut, inclòs a la Universitat Autònoma. A més, tota la carretera de Vallvidrera i passeig d'Olabarria estan col·lapsats en el seu pas pel municipi.

A Can Sant Joan s'ha notat la vaga i diversos grups de persones han impedit l'entrada al polígon a través de les carreteres. Agents de policia estan controlant la protesta. La rotonda principal ha estat tallada al trànsit per l'acció de desenes de persones convocades pel Comitè de Defensa de la República de Rubí. També hi ha hagut protestes per la vaga a la carretera entre Sant Cugat i Cerdanyola.

El Comitè de Defensa de la República ha convocat un cercavila popular a la plaça d'Octavià, en la qual s'han adherit centenars de persones. 

Túnels de Vallvidrera tallats per les protestes FOTO: CDR Sant Cugat

Cercavila pels carrers de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera

Protesta a les vies del tren FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem