Les JERC protesten per la presència de militars a Collserola

Aquest dimarts 13 de març es van veure pràctiques de l'exèrcit espanyol a Collserola

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Sant Cugat han mostrat el seu rebuig a la presència de militars a Collserola. Aquest dimarts, 13 de març, la CUP va denunciar la presència de l'exèrcit espanyol a Can Cortés en exercicis de pràctiques militars i les JERC també han volgut mostrar la seva oposició.

Així, les JERC han penjat diversos cartells pel municipi denunciant la presència de militars. "L'exèrcit de terra mai serà benvingut", ha proclamat el col·lectiu independentista a través de les xarxes socials. Els cartells que han penjat les JERC a diferents punts del municipi porten el lema de 'Antimilitaristes'. No és la primera acció d'aquest estil de les joventuts republicanes.

De fet, Sant Cugat s'ha declarat municipi lliure de maniobres militars, tot i que el Ministeri de Defensa no té cap intenció d'aturar els entrenaments a Collserola. Tant l'Ajuntament de Sant Cugat com altres administracions han exigit que s'aturin les pràctiques militars a Collserola, tenint en compte la quantitat de visitants i escoles que hi ha. Tot i això, no s'ha obtingut cap resultat i, fins i tot, el Ministeri de Defensa ha amenaçat amb denunciar el Parc Natural de Collserola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem