Sant Cugat es desperta amb missatges antimilitaristes al carrer

El Ministeri de Defensa va presentar un recurs contenciós al Parc de Collserola per voler acabar amb les pràctiques militars dins del parc natural

Les Joventuts d'Esquerra Republicana han empaperat amb missatges antimilitaristes algunes zones de Sant Cugat durant la nit del 7 al 8 de novembre. Una acció que arriba després que el TOT informés del recurs contenciós-administratiu que ha posat el Ministeri de Defensa al Consorci del Parc Natural de Collserola, per haver aprovat una resolució en contra de les maniobres de l'exèrcit espanyol a Collserola.

Els cartells, amb el logo de les JERC, tenen per lema 'Antimilitaristes. Ara i sempre'. "Avui Sant Cugat es desperta antimilitarista. Fora militars de Collserola!", han escrit les joventuts republicanes de Sant Cugat a través del seu compte de Twitter. Els cartells han estat penjats en algunes de les estructures que hi ha a la via pública per col·locar cartells.

Cal recordar que Esquerra va demanar ahir oficialment que la nova ministra de Defensa, Dolores de Cospedal, donés explicacions al Congrés pel recurs interposat contra el Parc Natural de Collserola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem