Les JERC trepitgen l'article 155 de la Constitució

Amb aquest gest, les joventuts d'Esquerra reivindiquen que "avui no hi ha res a celebrar"

Les JERC han difós un vídeo a través de les xarxes socials trepitjant l'article 155 de la Constitució, aquest dimarts 6 de desembre, quan es commemora el 39è aniversari de la Constitució espanyola. 

En un comunicat, les joventuts d'Esquerra han aprofitat per reivindicar "una vegada més, que avui no hi ha res a celebrar, i ho fem trepitjant l’article 155 de la Constitució, aquell que ha permès segrestar i humiliar les institucions catalanes després de l’èxit de l’1 d’octubre. Val a recordar, a més, que aquesta Constitució és el símbol d’una transició pactada amb els estaments franquistes per quedar impunes després de 40 anys de dictadura". 

La formació local ha destacat que la "victòria de la democràcia, referint-se a l'1 d'octubre, va enfurismar l'Estat espanyol i ara ha decidit aplicar l’article 155 de la Constitució. Han suspès l’autogovern català, han censurat els mitjans de comunicació, han empresonat els nostres representants polítics i líders de la societat civil, posen en perill una vegada més el nostre sistema educatiu i d’immersió lingüística... I han convocat unes eleccions il·legítimes. Tot això a l’empara de la seva sacrosanta Constitució".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem