Les Noves Generacions del PP surten al carrer per "reconnectar" amb Sant Cugat

La formació ha instal·lat una carpa informativa a la plaça de Lluís Millet aquest 9 de gener

Els joves de Noves Generacions del Partit Popular a Sant Cugat han sortit aquest dilluns, 9 de gener, als carrers de Sant Cugat per donar-se a conèixer a la ciutadania. Ho han fet ubicant una carpa informativa a la plaça de Lluís Millet on Ignacio Rigau, president de la formació, ha explicat que "després d'un any treballant de portes endins, és el moment de projectar-nos a la ciutat".


"És el moment de donar-nos a conèixer, explicar que fem i qui som, perquè al cap i a la fi som joves, gent normal, que volem fer coses, donant el nostre punt de vista, i canviar una mica el municipi des de la nostra perspectiva liberal conservadora", ha aclarit.

Segons Rigau, "les Noves Generacions són ara més joves que mai, i el partit ens dona molt camp", fet pel qual "anem provant quina és la resposta de la ciutadania, i de moment, el retorn és bo. La gent s'acosta i ens planteja preguntes". Un fet que defineix com a "molt important", ja que "un partit que desconnecta de la ciutadania perd el sentit i, lamentablement, durant un temps, el PP va estar desconnectat".

Pel que fa als objectius de la formació, el president ha apuntat a temes de seguretat, destacant que "Sant Cugat s'ha tornat insegur" i anunciant que "batallarem per canviar-ho". També ha apuntat a temes ideològics, com l'estelada, i temes culturals. Igualment, ha destacat que "Sant Cugat ha de tornar a connectar amb els joves, oferint-los espais d'oci perquè no hagin de marxar a Barcelona", apuntant que seria "positiu" per al comerç.

La manera de portar a terme els seus objectius serà mitjançant carpes informatives i creant jornades de debat. Unes jornades amb diferents entitats per "generar debat ideològic i intel·lectual que, a més, expliqui quin és el nostre ADN".

Noves Generacions estan liderades per Rigau des de l'1 de juliol de 2016. Actualment, en formen part 15 joves, i l'objectiu de la formació durant aquest any és doblar el nombre de membre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem