Madrona, Duch i Aristoy, en els 5 primers llocs de la llista d'ERC per les eleccions

L'actual regidor de Seguretat i Esports, Francesc Carol, que va ser el numero 5 el 2019, ara ouparà el número 23

Els regidors d'ERC Esther Madrona, Francesc Duch i Gemma Aristoy repeteixen en el primers llocs de la llista d'ERC per a les eleccions municipals, amb el número 3, 4 i 5 respectivament. En contra, l'actual regidor de Seguretat i Esports, Francesc Carol, que va ser el número 5 el 2019, ara ocuparà el número 23. També, l'actual regidora de Medi Ambient i Joventut, Alba Gordó, cau dels primers llocs de la llista i anirà de 24. ja que ara mateix és la cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Acció Climàtica. Així aquests noms se sumen al número dos de la llista l'exsenador Bernat Picornell i a la número 1 l'alcaldessa, Mireia Ingla. Un altre nom destacat a la llista és el de Ferran Cortizo, vicepresident del Club Muntanyenc, en el número 7 i Mariona Arnau que ocuparà el número 6 en representació del Jovent Republicà. En el cas de Cortizo, el president local d'ERC; Oriol Cisteró, ha destacat el seu fitxatge com una incorporació rellevant en els llocs de sortida i ha volgut destacar la importància d'incorporar independents com és el cas del número 7. "Proposem una llista molt diversa perquè volem representar tota la gent de la ciutat, i és per això que tornem a incorporar independents a la llista".


En les llistes electorals, les últimes posicions tenen un valor simbòlic i en aquesta ocasió l'eurodiputada Diana Riba serà qui tancarà la llista electoral, en el 2019 va ser precisament el seu marit l'exconseller Raül Romeva qui va tancar la llista amb el número 25. El president local d'ERC; Oriol Cisteró, ha explicat, però, que tenen tot el suport de Romeva. "La injustícia espanyola fa que no pugui formar part de la llista, però ens dona tot el suport". La llista de suplent l'encapçala l'actual consellera de Cultura, la santcugatenca Natàlia Garriga.

En un comunciat, l'alcaldessa i candidat, Mireia Ingla, ha destacat l'objectiu de la llista. "Sant Cugat és una ciutat diversa i que aspira a molts reptes en els propers anys, especialment garantir que tothom s’hi pugui quedar a viure. Ara liderem el govern de la ciutat i treballem per millorar encara més els bons resultats del 2019 i guanyar les eleccions’".

Llista Completa:
1. Mireia Ingla
2. Bernat Picornell
3. Esther Madrona
4. Francesc Duch
5. GemmaAristoyPujol
6. MarionaArnauGarcia(JoventRepublicà)
7. FerranCortizo(Independent)
8. EvaPuigjaner
9. Oriol Cisteró
10.Àfrica Boleko (Independent) 11.Enric Òdena
12.Teresa Veciana
13.Ferran De Juan
14.Ivette Gonzàlez (Jovent Republicà) 15.Pere Royo (Independent)
16.Arés Tubau
17.Juan Manuel Martínez
18.Carme Aznarez
19.Ricard Carbonell (Independent)

20.Maite Ezpeleta (Independent)

21.Lluc Martí (Jovent Republicà) 22.Lara Carbonell
23.Francesc Carol
24.Alba Gordó
25.Diana Riba
Suplents
1. NatàliaGarriga
2. Víctor Gordó
3. Angelina T orres
4. Enric Hidalgo
5. T eresa Cabré
6. Pau Soler (Jovent Republicà)
7. Roser Ferré
8. GuillemSuñol
9. AnnaBeà

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem