El PSC dona suport a la candidatura de Pere Soler a Sant Cugat

El PSC ha presentat la seva candidatura al Celler Modernista de Sant Cugat

El vermell i el socialisme han fet acte de presència al Celler Modernista aquest divendres, 12 de maig, amb la presentació de candidatura del PSC a Sant Cugat. La ministra de Mobilitat, Transport i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha fet acte de presència per oferir el seu suport a la candidatura de l'alcaldable Pere Soler: "Has acreditat que els socialistes a la vida pública fem la política útil; ara toca consolidar-ho".

La ministra ha volgut destacar el caràcter "persistent" de Soler, apreciant-ho com una virtut per un bon alcalde i referint-se a la seva implicació amb el Ministeri per aconseguir les pantalles acústiques per a Sant Cugat. També ha posat en relleu alguns dels projectes del partit socialista com "la primera llei d'habitatge de la història de la democràcia en aquest país" o la reforma del sistema de pensions.

Més info: El PSC s'enorgulleix de la reforma de pensions

L'exsenadora, filòsofa, catedràtica de la UB i número 24 de la llista del PSC a Sant Cugat com a independent, Victòria Camps, ha estat qui ha obert l'acte ressaltant la importància de la igualtat com a valor fonamental i el "valor de la cura" per les persones més vulnerables, emmarcat en un estat del benestar consolidat i sostenible. En aquesta línia, ha destacat que "avui comença a tenir reconeixement" una tasca com és la cura: "Tothom té dret a ser cuidat quan ho necessita". Així doncs, per a ella, "el socialisme és l'única ideologia que es pot escriure en majúscules".

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, ha tancat l'acte fent cinc cèntims del seu programa, on l'habitatge, la mobilitat i els temes referents a l'estat de la ciutat, seran els tres pilars fonamentals. Per això, entra en els seus plans la "projecció de 3.000 vivendes d'habitatge social" i destinar "3.000.000 d'euros en asfaltat de carrers". També ha recordat, que fent ús de la seva persistència, ha demanat a Raquel Sánchez el cobriment de les vies del futur barri Ca n'Ametller per a poder desenvolupar-lo.

Més info: La construcció d'un estadi a Sant Cugat és un dels projectes "estrella" del PSC

Per finalitzar, ha presentat un per un els membres de la seva candidatura, els quals han anat pujant a l'escenari introduïts per una petita presentació de Soler, qui ha presumit de tenir "la llista més jove de Sant Cugat de les 15 candidatures".  L'acte també ha comptat amb la presència del presidenciable de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés, candidat a Valldoreix.

Membres de la candidatura del PSC

1. Sr. PERE SOLER ARTALEJO

2. Sra. ELENA VILA GOMEZ

3. Sr. JOSE MARIA GALLARDO DOMINGUEZ

4. Sra. PILAR GORINA SAENZ DE CABEZON

5. Sr. FRANCESC AGUILA GONZALEZ

6. Sra. SILVIA TRABALON DURAN (Independiente)

7. Sr. ANTONIO GREGORIO MARTINEZ (Independiente)

8. Sra. ROSA MARIA MASIP MELLADO

9. Sr. ROSENDO DOU AREVALO

10. Sra. BERTA CANALS RENAU

11. Sr. MARC TOLRA ROSELL

12. Sra. OLGA MONTECINOS CRUZ

13. Sr. PABLO BECEIRO SANMATEO

14. Sra. SUSANA CASTA BALCELLS

15. Sr. PERE SOLER MASIP

16. Sra. DOLORES PARDO LLUTART

17. Sr. GUILLERMO VIDAL WAGNER

18. Sra. ESMERALDA PIERULIVO PETRAGLIA

19. Sr. RUBEN BENITEZ PEREZ

20. Sra. MARGARITA VILA GOMEZ

21. Sr. ALEJANDRO MUÑOZ FERNANDEZ

22. Sra. MONTSERRAT COLLDEFORNS SOL

23. Sr. DANIEL BUTLER SANZ

24. Sra. VICTORIA CAMPS CERVERA (Independiente)

25. Sr. JOAN ELIES GARCIA

Suplentes

1. Sr. PABLO PULIDO BERMUDEZ

2. Sra. ASSUMPTA BAILAC PUIGDELLIVOL

3. Sr. ANDRES GUISADO GOMEZ

4. Sra. DOLORES SANCHA AGUILA

5. Sr. ALEX BALLESTA SANZ

6. Sra. SUSANA TOVIAS WERTHEIMER

7. Sra. LUCIA TORREGLOSA TUDELA

8. Sr. CONSTANTINO RUBIO GASPAR

9. Sra. CRISTINA CABANE REVERTER

10. Sr. ANTONIO CANALS COLL

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem