Muñoz, Herrrada i Gisbert seran els vocals de Junts a Valldoreix

Junts ha aprovat aquest dimecres que els seus representants a Valldoreix siguin els actuals vocals a l'EMD

L'actual vicepresidenta en funcions i la que ha sigut presidenciable per Som Valldoreix, Susana Herrada (Independent), serà la vocal portaveu de Junts a la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix durant el mandat 2023-2027. Així ho ha decidit l'assemblea de Junts, aquest dimecres, 7 de Juny. Els actuals vocals del govern Lluïsa Muñoz (fins ara era del PDeCAT i s'ha passat a Junts) i Bernat Gisbert (Junts) seran els altres dos vocals a l'EMD. D'aquesta manera, des de la formació es vol donar continuïtat a la "feina ben feta" de l'actual govern de Valldoreix al territori, ara des de l'oposició, ja que el candidat de la coalició d'esquerres, Valldoreix plural, Juanjo Cortés va guanyar les eleccions i serà el president de l'EMD, tot i que no tindrà majoria a la Junta.

De moment se sap que Ramon Segura serà el Vocal d'ERC a Valldoreix i Carlos Aranguren serà el del PP. Falta saber qui serà els representants del PSC, Vox i de la CUP, els partits ho estan acabant de decidir.

Més info: Ramon Segura repetirà com a vocal d'Esquerra a Valldoreix

Més info: Carlos Aranguren serà el vocal del PP a Valldoreix

Així, Junts té tres vocals, ERC, PSC i CUP un cadascú (són els partits que donen suport al president); i PP i VOX un cadascú.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem