Una nova llista 'Independents Sant Cugat' es presentarà a les eleccions municipals

La nova candidatura es presenta com una proposta transversal i independentista

Una nova llista electoral independentista es presentarà a les eleccions municipals del 2023. Es tracta d'Independents Sant Cugat una candidatura que es presenta com a transversal i de gent independent d'esperit crític. La nova proposta vol concórrer a les municipals de l'any vinent per obtenir el màxim de nombre de regidors "per ser decisius en un govern municipal."

La candidatura es formarà a partir d'unes primàries que es faran a principis de l'any vinent i anirà sota els paraigües d'Independents de Catalunya, amb la qual cosa no serà necessari que la llista santcugatenca reculli avals per poder presentar-se a les eleccions del 28 de maig. La nova iniciativa política l'ha presentat la comerciant i delegada de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, Asun Rius, i la comerciant Dolors Garriga

Entre altres principis, han destacat que no pactaran amb els partits del 155, ni amb aquells que siguin antidemocràtics i vagin contra els drets humans i han deixat clar que l'opció per la l'independència és un dels seus principals valors. "Apostem per una renovació d'una política que no ens està agradant serem fidels a la llibertat nacional. Nosaltres tenim molt clar que només quan Catalunya esdevingui lliure tindrem opció a utilitzar els nostres recursos", ha dit Rius. De la seva banda, Dolors Garriga ha destacat el que esperen de l'administració pública i ha assenyalat que no s'inverteix prou a la ciutat en sanitat o habitatge, entre altes. "L'ajuntament hauria de fer front a problemes de la comunitat, cal fer molt bona gestió dels diners públics que ha d'atendre les causes socials". Ara la candidatura fa uan crida a tots aquells santcugatencs que vulguin participar en la proposta a envair un correu independents.santcugat@gmail.com i a sumar-se-hi. 

A més, té el suport de l'escriptor Víctor Alexandre, de l'influencer Gerard Querol, i de diferents membres de l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Cugat, com l'exregidor de Junts Josep Maria Lliberia, que va deixar el càrrec del 2019, després que Junts pactés amb el PSC a la Diputació de Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem