Les noves zones d'urbanització vetllaran per preservar la relació d'arbre per habitant

En el plenari municipal s'ha aprovat la proposta de Junts per mantenir la continuïtat respecte al model de ciutat respectuós amb les zones verdes

El ple municipal ha aprovat la moció de Junts x Sant Cugat on demana el manteniment de l’índex d’arbrat per habitant a les noves propostes d'urbanització, com Ca n'Ametller, amb la intenció de mantenir i preservar el verd de Sant Cugat.

Al llarg de tres dècades, Sant Cugat ha aconseguit ser una ciutat amb un entorn molt boscós i una relació d'arbres per habitant molt lloable i beneficiosa per la població. D'aquesta manera, Junts va plantejar una "proposta de continuïtat respecte al model de ciutat que s'ha fet els darrers anys". D'aquesta manera, s'impulsa un Sant Cugat més sostenible i respectuós amb el medi ambient, amb tots els beneficis i millora de qualitat de vida que comporta per a la ciutadania.

Tenint en compte que la mitjana de tots els municipis de la Diputació de Barcelona és de 10,9 m2 d'arbrat urbà per habitant, el paper de Sant Cugat és rellevant, ja que contribueix en positiu a la resta de municipis del seu voltant.

Així doncs, la intenció d'aquesta moció local és que les grans zones de nova urbanització, mantinguin una visió de respecte pels entorns naturals del municipi en el seu disseny i contrucció. 

Més info: Sant Cugat comença a dibuixar el nou barri de Ca n'Ametller

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem