Núria Gibert, a l'única llista que es presenta al Secretariat Nacional de la CUP

La regidora de la CUP a Sant Cugat s'encarregarà d'acció estratègica i moviments populars

Núria Gibert, regidora de la CUP a Sant Cugat, forma part de l'única llista conjunta que s'ha presentat al Secretariat Nacional de la formació anticapitalista. Gibert, portaveu cupaire a l'Ajuntament, s'ha integrat a la candidatura encapçalada per l'exdiputat Quim Arrufat. La regidora santcugatenca seria l'encarregada de l'acció estratègica i moviments populars de la CUP.

Segons les noves regles de la CUP, 11 dels 15 membres del Secretariat es presenten per equips amb un pla de treball conjunt. Els altres quatre membres s’escullen a través de candidatures individuals, on s'hi han presentat set. Les votacions es faran entre el 30 de juliol i el 4 d’agost i l'equip resultant es farà públic el 6 d'agost, tot i que Núria Gibert en formarà part ja que està integrada a l'única candidatura conjunta.

La llista conjunta d’onze membres està formada, a banda de Núria Gibert, per l’exdiputat de la CUP al Parlament Quim Arrufat, el regidor de la CUP de Girona Lluc Salellas, Dani Corpas, Anna Gabaldà, Juanma Rojas, Elisabet Punset, Eduardo Càliz, Aida Sanuy i Ricard Torné.

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l'organització, és a dir, l'executiva cupaire. Per tant, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i els Consells polítics. El santcugatenc Guim Pros també havia estat membre del Secretariat Nacional de la CUP, càrrec que va deixar per les discrepàncies internes de la formació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem