L'oposició de l'EMD obliga al president Puig a rebaixar al 75% la dedicació

L'oposició ha presentat una moció d'urgència en referència a l'informe de compatibilitat que la Diputació va fer pel president

L'oposició de l'EMD de Valldoreix s'ha posat d'acord per obligar el president de l'ens, Josep Puig, a rebaixar la seva dedicació al 75%, la qual cosa implica també una rebaixa de la seva retribució a 32.55,41€ anuals: "La Presidència de l'EMD és la figura que té una retribució més alta, tanmateix és la que reuneix menys àrees de Govern", ha apuntat Jaume Santmartí, d'ERC-MES.

A més, l'oposició ha qüestionat la feina del president: "totes les vocalies hem constatat de forma directa i indirecta la dedicació meridianament discreta del president de l'EMD a la seva tasca política, en relació amb la dedicació del 90% que hauria d'exercir", ha dit Santmartí.

Cal destacar que l'informe de compatibilitat que la Diputació va fer sobre Josep Puig, deia que la dedicació havia de ser exclusiva o bé del 75%, del 50% o del 25%, però en cap cas del 90% -la que tenia Puig.

Més info: La Diputació considera compatible la feina privada de Puig amb la presidència de l'EMD

Puig, empipat

Josep Puig, s'ha mostrat contrariat pel moviment de l'oposició: "Sóc l'únic càrrec electe que hi ha aquí, i vostès són els que decideixen quina ha de ser la meva dedicació, la meva retribució i la meva implicació. Ho trobo fora de lloc. Van directament contra la meva persona més que contra el meu càrrec", ha explicat.

A més a més, Puig ha recordat que el president és l'única figura que "té responsabilitat en una EMD", i ha acusat l'oposició "d'ignorar-ho". Per últim, Puig ha dit als vocals de l'oposició: "Es posicionen en contra de la meva persona i em sembla de baix nivell".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem