Orgull socialista a la presentació de Pere Soler com a alcaldable del PSC

Pere Soler es presenta com a alcaldable amb l'objectiu d'acabar amb les desigualtats

La reivindicació dels valors socialistes ha centrat la presentació de Pere Soler com a alcaldable del PSC, que ha aplegat unes 150 persones aquest dimarts en un acte al Celler Cooperatiu, i que ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

"El Pere és una persona que demostra lleialtat als companys i els projectes", ha reivindicat Iceta. En el mateix sentit s'ha posicionat David Gutiérrez, alcaldable del PSC a Premià de Mar i que anteriorment formava part del PSC de Sant Cugat, que s'ha referit a les persones que han abandonat el partit els últims temps: "Hi ha gent, com el Pere, que en moments difícils no canvia la jaqueta".

I és que tots ells han volgut emfatitzar els valors que defensa el PSC. "Som el partit dels treballadors", ha asseverat Gutiérrez. També ho ha fet la santcugatenca Victòria Camps: "No tinc cap inconvenient en dir que dono suport al PSC perquè és el socialisme més autèntic".

Acabar amb la desigualtat

Pere Soler i Miquel Iceta durant la presentació de la candidatura socialista. FOTO: Artur Ribera

Pere Soler ha centrat la seva intervenció en les propostes de la formació per Sant Cugat. "Són eleccions locals i hi ha qui parla de tot menys del que toca", ha lamentat Iceta, que ha reconegut que quan va visitar el barri de Sant Francesc es va sorprendre de les mancances i desigualts que hi havia i que no s'imaginava a Sant Cugat ("Hi ha moltes realitats a Sant Cugat").

"Portem la bandera de fer front a les desigualtats que hi ha", ha assegurat Soler, que ha denunciat el fet que mentre Càritas ajuda a 900 famílies amb un pressupost de 900.000 euros, l'Ajuntament només dóna a l'entitat 39.000 euros: "No hi ha dret, amb les desigualtats no es juga". "Tenim nanos que no poden fer tres àpats al dia", ha afirmat.

L'alcaldable socialista també ha lamentat que dels 6.000 llocs de treball creats a la ciutat els darrers 4 anys, només 700 hagin estat per santcugatencs: "No es pot tolerar".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem