El PDeCAT es presentarà a les eleccions a Sant Cugat amb Mayte Pérez com a candidata

L'exregidora de Comerç Mayte Pérez serà l'alcaldable del PDeCAT en les eleccions municipals del mes de maig

L'exregidora de Comerç i expresidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez, serà l'alcaldable del PDeCAT a Sant Cugat, en les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. Així ho va decidir l'assemblea del partit, aquest dimarts 7 de febrer. La formació es presentarà en la coalició ARA-Pacte Local, formada per diferents partits de centre, una candidatura que assegura que es presentarà ben aviat.

Tot i això, el PDeCAT no aclareix si aquesta candidatura farà coalició amb Junts, ja que el candidat d'aquesta formació, Josep Maria Vallès, ha mostrat en diverses ocasions la seva voluntat que el PDeCAT es presentés en els comicis municipals amb els juntaires. De fet, Vallès ha felicitat la candidata per les xarxes. 



Pèrez va presentar-se com a independent en la llista de CIU, a les eleccions municipals del 2015 amb Mercè Conesa com a candidata. Abans, la candidata del PDeCAT va ser la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem