'Pensar Més', el nou premi de l'Ajuntament per promoure l'escriptura entre els joves

El premi, que s'ha creat conjuntament amb la UAB i l'Associació Gabriel Ferrater, estarà adreçat a menors de 35 anys

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat de manera unànime, el dilluns 21 de desembre en el Ple Municipal, la creació d'un nou premi literari, conjuntament amb la UAB i l'Associació Gabriel Ferrater, destinat a menors de 35 anys. Sota el nom de Pensar Més, el premi serà un Memorial a Gabriel Ferrater i la finalitat del qual serà promoure l'escriptura i el pensament crític entre els joves estudiants universitaris de segon i tercer cicle.

D'aquesta manera, la temàtica de les obres serà lliure, sempre que es compleixi una voluntat reflexiva o pràctica, amb rigor i tingui una finalitat divulgativa, tot seguint l'esperit creatiu i comunicador de Gabriel Ferrater. A més, es preveu que la convocatòria de la primera edició del premi es faci pública durant el mes d'abril de 2021 i s'estengui fins al setembre.

Amb tot, el premi comptarà amb una dotació econòmica que serà assumida per l'Ajuntament i la UAB s'encarregarà del cost de producció del llibre guanyador, a més de ser publicada i comercialitzada a través dels canals habituals pel Servei de Publicacions de la UAB.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem