Pere Soler es presenta a les primàries del PSC per ser candidat a l'alcaldia

Actualment és el primer secretari i portaveu de la formació a Sant Cugat

Pere Soler, actual primer secretari del PSC a Sant Cugat del Vallès i regidor a l'Ajuntament, ha presentat aquest dimecres, 3 d'octubre, la seva precandidatura a encapçalar el cartell electoral del PSC a la ciutat per a les pròximes eleccions municipals.

La candidatura de Pere Soler és la primera que es presenta després que s'obrís el procés de primàries del partit aquest mateix dimarts, i que finalitzarà el 19 d'octubre, quan es coneixerà el candidat socialista a l'alcaldia. Les precandidatures es poden presentar fins al divendres, 5 d'octubre.

Més info: Tret de sortida a les primàries del PSC per la candidatura a l'alcaldia

Com explica Soler, "ara farà quasi quatre anys que amb unes circumstàncies excepcionals vaig ser elegit candidat a l'alcaldia pel PSC. Va ser una comtessa electoral molt dura". Amb tot, destaca que "gràcies al treball dels companys i de les companyes socialistes vàrem poder revertir els mals auguris dels resultats electorals municipals". És per això que ha presentat la seva candidatura "amb aquesta voluntat de continuar treballant perquè el PSC tingui el paper que es mereix a la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem