Pere Soler, ratificat com a alcaldable del PSC a Sant Cugat

Pere Soler serà candidat del PSC a Sant Cugat per tercera vegada

Pere Soler ha estat ratificat com a candidat a l'alcaldia del PSC a les eleccions municipals 2023 de Sant Cugat. Aquest dissabte, el Consell Nacional extraordinari ha ratificat els candidats socialistes pels comicis locals.

Durant la jornada, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, s'ha mostrat crític amb Esquerra: “ERC veu els ajuntaments com si fossin de segona línia, aplica polítiques del passat i ho desordenen tot. Cal ordre. ERC és confusió i el PSC ordre”. Tot i això, socialistes i republicans governen plegats a Sant Cugat, conjuntament amb la CUP.

Soler va obtenir el 88% dels suports de la militància socialista local.  "Ens sentim amb forces de continuar amb el projecte de govern, ja que ara tenim l'experiència i és un bon moment perquè el PSC pugui assolir l'alcaldia. Som un partit responsable i rigorós i som capaços de teixir diàlegs i consensos, la prova d'això és l'actual pacte de govern", va destacar el candidat.

Més info: Soler ratificat com a alcaldable del PSC: "Estem preparats per assolir l'alcaldia"

Al govern d'esquerres i amb el PDeCAT

Serà la tercera vegada que Pere Soler encapçali la llista del PSC a Sant Cugat. Regidor de l'Ajuntament des del 2011, actualment és el primer tinent d'alcaldia del govern d'ERC, PSC i CUP. 

En el mandat 2015-2019, el PSC va governar amb el PDECat-Demòcrates, sota l'alcaldia de Mercé Conesa. El pacte es va trencar després de l'1 d'octubre del 2017 per les dinàmiques nacionals i per la convocatòria d'eleccions del 21 de desembre del 2021, forçades pel 155.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem