Soler ratificat com a alcaldable del PSC: "Estem preparats per assolir l'alcaldia"

L'assemblea local del PSC ha ratificat a Pere Soler com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat en les eleccions municipals del 2023

Pere Soler ha estat ratificat per l'assemblea local del PSC com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat en les eleccions municipals del 2023, aquest dimarts 4 d'octubre. Soler és actualment el segon tinent d'alcalde de la ciutat en el govern de coalició d'ERC, PSC i CUP i aquesta serà la tercera vegada que és el cap de llista del partit socialista en les eleccions municipals.


En declaracions al TOT, Soler s'ha mostrat entusiasmat per tornar a repetir com a candidat a l'alcaldia i creu que el PSC està en un punt que no tant sols pot tornar a formar part del govern sinó que pot aconseguir l'alcaldia. "Ens sentim amb forces de continuar amb el projecte de govern, ja que ara tenim l'experiència i és un bon moment perquè el PSC pugui assolir l'alcaldia. Som un partit responsable i rigorós i som capaços de teixir diàlegs i consensos, la prova d'això és l'actual pacte de govern"m En aquest sentit, Soler no descarta teixir noves aliances més enllà dels actuals socis de govern (ERC i CUP)" Amb la única formació que posaríem la ratlla seria amb VOX, però primera hem de veure els resultats de les eleccions i contraposar programes i projectes polítics., Governarem amb qui puguem incidir i fer les nostres polítiques. Som els únics que podem pactar amb un costat i l'altre i fer polítiques pel bé de la ciutadania". En el mandat 2015-2019, el PSC va governar amb el PDECat-Demòcrates, sota l'alcaldia de Mercé Conesa, un pacte que es va trencar després de l'1 d'octubre del 2017 per les dinàmiques nacionals i per la convocatòria d'eleccions del 21 de desembre del 2021, forçades pel 155.

Ara, la candidatura de Soler ha de ser ratificada pel consell del Vallès Occidental i més tard, el 19 de novembre, per un consell nacional. Tot i això, no es preveu que hi pugui haver cap canvi de candidat, ja que Soler va aconseguir un 88% d'avals de la militància per ser el candidat. D'altra banda, l'alcaldable socialista s'ha mostrat orgullós de la feina feta al govern pel grup municipal socialista., que té 4 regidors, i preveu una llista continuista. "Hi ha d'haver continuïtat i coherència amb el que tenim ara. Es mereixen estar".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem