Pérez (PDeCAT) demana tornar a recuperar l'orgull de ser de Sant Cugat

Aquest dijous 27 d'abril s'ha presentat la candidatura del PDeCAT per a les eleccions municipals del 2023

El PDeCAT-Units per Sant Cugat (candidatura que aglutina també Centrem, sota el paraïgua de Pacte Local) ha presentat aquest dijous, 27 d'abril, al Centro Popular Andalús, la seva candidatura per a les eleccions davant un centenar de persones. Una candidatura que vol "recuperar el model de ciutat i l'orgull de sentir-se de Sant Cugat", tal com ha explicat la seva alcaldable, Mayte Pérez, exregidora de Comerç de la ciutat.

Presentació de Mayte Pérez de PDeCAT-Units per Sant Cugat. FOTOS: Bernat Millet

"Sant Cugat és una manera de viure. L'orgull de Sant Cugat l'estem perdent i volem recuperar el model del qual estem enamorats, perquè Sant Cugat va començar sent un poble, però ara estem als 100 mil habitants i ens sabem adaptar, però hi ha moltes mancances", ha destacat la candidata. Amb això, Pérez ha definit el projecte de la seva llista com "engrescador" i s'ha vist convençuda que la candidatura "arribarà lluny".

En la presentació hi han assistit diferents membres de la llista electoral del PDeCAT que han destacat el caràcter de la cap de llista. "La Mayte ens mobilitza i fa que no puguem fallar. És una líder i això fa que estiguem avui aquí. No és un cíborg encara que ho sembli és humana", ha dit el número 2 Joan Sole que també és president del PDeCAT. Els membres de la candidatura també han destacat que la candidata és "molt amiga dels seus amics", una qualitat que la mateixa Pérez ha afirmat que té així com que és "una persona moderada, d'ordre, dialogant que sempre intenta buscar el millor per tothom i en especial per a Sant Cugat"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem