Picabaralla entre VOX i PSC al ple de Sant Cugat: "Vostès estan fent un cop d'estat"

El regidor del PSC José Gallardo i el regidor portaveu de VOX, Marcos Rodríguez, han protagonitzat un moment tens durant el ple municipal d'aquest dilluns, 20 de novembre. Així, durant el debat d'una moció per tal que la gestió de rodalies passia a mans de la Generalitat, el regidor del PSC ha retret al de VOX que es fixi amb el que fa el PSC.  "Els de la dreta, l'extrema dreta i l'extrema dreta dreta deixi'ns de dir-nos que hem de fer els socialistes i que hem de fer amb els nostres votants. Preocupis més dels seus que cada vegada van a menys, i van a les manifestacions amb el "gadgetobrazo" i després parlen democràcia".

A més, el socialista li ha retret al de Vox una doble moralitat Cristiana. "Tant que són de missa i van a resar, però bé que després diuen que els sense llar no s'han d'ajudar, que només s'han d'ajudar els rics". Davant això, el regidor de VOX ha acusat el regidor del PSC que el seu partit "estava donant un cop d'Estat", en referència a la recent investidura de Pedro Sánchez i ha retret a Gallardo que hagi utilitzat les seves creences "per fer mofa".

Així, Gallardo ha demanat rectificació a  Vox, si no sortien de la sala. L'alcalde Josep Maria Vallès ha demanat a tots dos que mantinguessin les formes i finalment tots dos han acabat retirant les acusacions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem