Un pla de cultura popular, regular l'estacionament o construcció d'habitatge, al ple

Sant Cugat tractarà diferents temes en l'últim ple municipal ordinari de l'any

El Ple Municipal de Sant Cugat es reuneix en sessió ordinària el dilluns, 21 de desembre, en la que serà l'última reunió ordinaria del 2020. Un ple en el qual es portarà a aprovació la creació del Pla Estratègic per a la Cultura Popular d'arrel catalana; la implantació d'un reglament per tal de dotar de "cobertura jurídica" temes referents a l'estacionament del municipi, i que també preveu la creació de més àrea verda; o la recuperació immediata d'uns terrenys municipals per tal de fer-hi habitatge públic de lloguer.

A banda d'aquests tres aspectes, es debatrà també sobre llicències turístiques en habitatges o locals; sobre el conveni entre l’Ajuntament de Sant Cugat, l’Associació Gabriel Ferrater i la Universitat Autònoma de Barcelona per a l’organització d’un premi d’assaig per a joves autors i autores; o sobre el Protocol dels Gegants de Sant Cugat, entre altres.

Les mocions

Els grups municipals presentaran un total de quatre mocions, registrades en l'ordre del dia, dues presentades per Ciutadans i dues més presentades per Junts per Sant Cugat.

Pel que fa a les mocions presentades pel grup taronja, una fa referència a impulsar un pla de rescat social i econòmic adreçat al sector esportiu i cultural per tal de mitigar els efectes de la Covid-19. L'altre vol donar suport a l'oposició veneçolana.

Junts per Sant Cugat, per la seva banda, presenta una moció per a la creació i suport d’una Comissió operativa per al sector de l’esport de Sant Cugat, i una altra per la possible reobertura d’una oficina d’alguna entitat bancària a l’avinguda Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem