El Ple Municipal dona suport a la finalització de la via B-40

Junts, PSC i Ciutadans estan a favor del projecte de la Ronda Nord del Vallès

El PSC i Ciutadans han donat el seu suport a la moció de Junts per Sant Cugat a favor de la finalització de la Ronda Nord del Vallès, quedant aprovada per majoria al ple municipal. La CUP i ERC s'han oposat a la moció.

Més info: ERC i PSC acorden els pressupostos de la Generalitat amb el compromís per la B-40

La formació política demana que la Ronda Nord del Vallès sigui una realitat. És per això que han presentat una moció per exigir a "les administracions competents la finalització d'una vegada de les obres de la B40 replantejades en forma de ronda urbana, infraestructura de qualitat, sostenible, respectuosa amb el medi ambient, consensuada i relligada amb el territori".

L'alcaldable i portaveu del PSC, Pere Soler, ha expressat el seu suport a la moció de Junts: “Amb aquest acord s’ha iniciat un nou rumb en l’àmbit de les infraestructures”. El regidor de Ciutadans, Sergio Blázquez, ha declarat que aquest assumpte no podia quedar "en paper mullat", ja que donaria resposta a la ciutadania, no només a les patronals, amb "millores en les comunicacions" i "descongestionant la B-40".

L'alcaldable i portaveu de la CUP, Marco Simarro, s'ha posicionat en contra de la moció, al·legant d'"incomprensible" que avui dia se segueixi "pensant a continuar amb un projecte així", sent conscients de "l'emergència climàtica i la crisi de recursos" que experimenta el país i sent "la comarca més afectada per la contaminació". Des d'ERC, la tinenta d'alcaldia i regidora de Cultura, Esther Madrona, ha expressat el seu desacord declarant que "no és el model de mobilitat d'Esquerra Republicana" i que continuaran apostant per "fomentar el transport públic, especialment el ferroviari".

Més info: La CUP rebutja continuar amb el projecte de la via B-40

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem