El PP demana reprovar al govern anterior per la seva "mala gestió" econòmica

En el pròxim ple també demanaran la implementació del "xec nadó" per fomentar la natalitat

El Partit Popular de Sant Cugat tornarà a presentar la moció on demana reprovar al Govern Municipal del mandat anterior (2019-2023) per la seva "mala gestió i planificació econòmica", en el ple de novembre. La moció no va ser apreciada com a urgent al ple d'octubre i no va poder ser tractada. D'altra banda, també demanaran la implementació del "xec nadó" dirigit a les mares que donen a llum.

Davant el dèficit de més de 25 milions d'euros anunciat per l'Ajuntament de Sant Cugat, el Partit Popular assegura que per revertir aquesta situació "es preveuen ajustos molt importants que passaran sobretot per revisar serveis i activitats, així com el patrimoni immobiliari de la ciutat, i que en tot cas, afectaran negativament en la ciutadania". Apunten que aquesta situació és el resultat de la "manca de previsió en els ingressos" és responsabilitat del govern anterior, el qual va tancar l'exercici 2022 amb un dèficit de 9’5 milions d’euros. Per aquest motiu demanen reprovar al Govern Municipal del mandat anterior (2019-2023).

Més info: L'Ajuntament de Sant Cugat anuncia un dèficit de "25 milions" que comportarà retallades

D'altra banda, el Partit Popular presentarà per a debatre una moció on es demanarà la implementació del "xec nadó" amb l'objectiu de fomentar la natalitat amb ajuts i subvencions per a les famílies. Segons la regidora popular, Estrella Salanova: "És un dels principals que tenim per davant com a societat, donat el creixement demogràfic negatiu actual”, tal com apunten en un comunicat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem