El PP entra amb força a Sant Cugat amb 3 regidors

La força política retorna al ple municipal, després de quedar-se fora el 2019, i ho fa amb 3 regidors i 4.092 vots

El PP Sant Cugat obté 3 regidors en el ple municipal, un cop escrutat el 100% dels vots, gràcies al vot de 4.092 santcugatencs. Amb això, la formació retorna al ple municipal, després de quedar-se fora en el 2019, en uns resultats d"èxit" per a l'alcaldable Álvaro Benejam, el qual ha considerat que el seu missatge polític "ha tingut èxit i ha calat a la ciutadania".

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

D'aquesta manera, Benejam ha assenyalat que els resultats electorals "reflecteixen molt més la ciutadania del municipi" i ha destacat la importància "d'aconseguir 3 regidors, tenint en compte d'on veníem". L'alcaldable del PP Sant Cugat, a més, ha celebrat que les forces d'esquerra no puguin revalidar el seu pacte de govern: "La ciutadania ha castigat l'esquerra i el tripartit".

Junts guanya les eleccions a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet


Finalment, Álvaro Benejam no ha tancat les portes a pactar amb algun partit en els pròxims dies: "Hem d'aconseguir que les nostres polítiques, el que nosaltres defensem, sigui entès com una bona aportació pels partits que estiguin governant. Si alguna força vol pactar amb nosaltres ho valorarem, però tenint en compte que hem obtingut 3 regidors crec que les nostres polítiques s'han d'entendre com a vàlides i acceptables pels partits que governin".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem