PP i C's condemnen els "actes vandàlics" duts a terme per Arran de matinada

El Partit Popular de Sant Cugat i Ciutadans a Sant Cugat del Vallès han mostrat la seva actitud en contra de les pintades que l'agrupació d'esquerres independentista Arran ha dut a terme la matinada d'aquest dimarts 1 de maig a diverses empreses de la ciutat. Les empreses escollides es dediquen a l'ocupació.

Per una banda, el Partit Popular de Sant Cugat ha presentat una moció on "condemna els actes vandàlics perpetrats per Arran a Sant Cugat", segons es pot llegir al mateix text. Entre les raons exposades, indiquen que "aquest tipus de violència no té cap emparament al nostre ordenament jurídic ni cabuda al model de ciutat que defensem", així com es pot llegir que "aquest Ajuntament no pot permetre que se segueixi intimidant als veïns de Sant Cugat, els seus comerços o associacions per part d'un col·lectiu intolerant i radicalitzat".

En conseqüència, el PP proposa al Ple municipal condemnar "els actes vandàlics perpetrats per l'organització Arran a Sant Cugat, i manifestar que aquests actes intimidatoris i les persones que els realitzen o els emparen no tenen lloc a la nostra ciutat". A més, demana que l'ens manifesti "el suport als comerços i empreses atacats i als seus treballadors".

Per la seva banda, Ciutadans també condemna l'acte en un comunicat, dient que "l'equip de govern del PDeCAT ha de vetllar per la convivència i tenir tolerància zero amb els actes vandàlics".


A més, ha volgut fer explícit que "la inacció de l'equip de govern degrada la imatge de la ciutat i allunya el talent i els possibles inversors que vulguin instal·lar-se a la ciutat".

Arran ha mostrat les pintades en un tuit publicat el matí d'aquestdimarts 2 de maig:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem