El pressupost de Sant Cugat del 2024 serà més "contingut"

El tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, ho va atribuir a la mala gestió del govern del tripartit i a l'error en la previsió dels ingressos que hi va haver

La situació financera de l'Ajuntament de Sant Cugat va tornar a ser protagonista d'un ple municipal. El tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas (Junts), va advertir que el pressupost pel 2024 serà més "contingut" que els dels anys anteriors precisament per la situació dels comptes municipals. Una situació que el nou responsable econòmic ha atribuït a la mala gestió del govern tripartit i a l'error en la previsió dels ingressos que hi va haver.

Des del Partit Popular, el seu portaveu, Álvaro Benejam, també va mostrar la seva preocupació davant aquesta situació i va reclamar informació. De fet, Benejam va posar sobre la taula la possibilitat de reclamar responsabilitats legals a l'anterior govern. Davant d'això, Brugarolas va explicar que no van detectar "il·lícits legals", però que estan treballant en la qüestió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem