Oberta la primera Assemblea Ciutadana, que debatrà sobre la conservació de la Torre Negra

Qualsevol persona major de 16 anys hi pot participar amb prèvia inscripció

La conservació de la Torre Negra i el seu encaix amb l’entorn seran els temes de debat a la primera Assemblea Ciutadana de Sant Cugat, prevista pel dia 16 de novembre.

Més info: L'Assemblea Ciutadana neix per a que els santcugatencs debatin temes d'interès general

Es tracta d’un nou espai de participació pensat perquè la ciutadania i les entitats de tota la ciutat puguin presentar i debatre iniciatives, idees o reflexions sobre temes específics del municipi.

L’Assemblea Ciutadana està oberta a tots els santcugatencs majors de 16 anys i a les entitats, amb una prèvia inscripció a decidim.santcugat.cat. A més, també s'hi pot participar sense assistir-hi: s'ha de presentar la intervenció que es vol fer (reflexions, iniciatives o propostes d’idees) al correu assembleaciutadana@santcugat.cat, com a màxim fins el dia 16 d’octubre.

Les Assemblees Ciutadanes es poden convocar a petició del Ple, la Junta de Govern, el Consell de Ciutat o la mateixa ciutadania (amb el suport de 300 signatures de persones majors de 18 anys empadronades a Sant Cugat). 

CARTELL ASSEMBLEA CIUTADANA

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem