Primera intervenció de Romeva en un míting de campanya

Romeva ha intervingut per videoconferència, des de Soto del Real, en un míting d'ERC a Cambrils

El santcugatenc Raül Romeva ha intervingut per primera vegada i des de Soto del Real en un míting d'ERC de la campanya electoral per les eleccions generals del 28 d'abril. Ho ha fet aquest diumenge, 21 d'abril, acompanyat d'Oriol Junqueras. Tots dos han parlat per videoconferència en un acte dels republicans a Cambrils.

Romeva, en presó preventiva des del 23 de març de 2018, ha reclamat votar de manera "massiva", "il·lusionada" i "determinada" als republicans per construir un país per a tothom. "Qui digui que hem renunciat menteix", ha exclamat el santcugatenc, que és candidat d'ERC al Senat.

Els dos líders d'ERC han participat per primera vegada en un míting electoral des de que estan empresonats per l'1-O, després de rebre l'autorització de la Junta Electoral. Davant d'unes 850 persones, segons l'organització, Romeva i Junqueras han demanat a la ciutadania fer el possible per guanyar les eleccions.

Romeva ha constatat que la repressió busca generar "por" i "atemorir". "Pretenen que renunciem als nostres principis republicans". En aquest punt ha recordat que per ERC la república és "justícia, igualtat, solidaritat i feminisme". El santcugatenc ha avisat que el 28-A no va de "partits" sinó de construir una societat "oberta" del segle XXI.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem