Procés Constituent de Sant Cugat "donarà suport a la CUP"

Podria tractar-se d'una candidatura conjunta i/o la integració de Procés Constituents en el conjunt de Crida Constituent

Arran de la decisió per part de la CUP de presentar-se a les eleccions amb una candidatura rupturista, independentista i d'esquerres la més àmplia possible, Procés Constituent afirma que al llarg d'aquesta setmana es discutirà entre la CUP i PC  la fórmula per anar junts, segons Antonio Ontañón de Procés Constituent de Sant Cugat.

"Es pot concretar en la creació d'una candidatura conjunta i/o en la integració de Procés Constituent en el conjunt de partits i associacions que formen part de Crida Constituent", explica Ontañón. La proposta d'anar junts als comicis del 21D i ampliar l'oferta a les persones que siguin políticament properes va ser aprovada en una Assemblea General Extraordinària del Procés Constituent que es va celebrar el passat dissabte 11 de novembre. 

En qualsevol cas, el Procés Constituent de Sant Cugat "donarà suport a la CUP independentment a la fórmula electoral a què s'arribi" de cara als comicis del 21D. Així ho afirma Ontañón, al·legant que és la formació amb qui se senten "més identificats políticament", i amb qui comparteixen "més feina des dels ajuntaments, com és el cas de Sant Cugat." 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem