El PSC demana pressupostos de contenció, però prioritzant l'atenció social

El partit proposarà modificacions en el proper ple municipal del 22 de desembre

El PSC demanarà al proper ple una revisió dels pressupostos del 2024. En un comunicat apunten que Elena Vila, portaveu del partit, diu que els pressupostos "han de garantir que Sant Cugat continuï sent un pol d'atracció d'empreses d'alt valor afegit i la protecció de les famílies que pateixen arran de la inflació". Els socialistes també posen el focus a 'endreçar' els serveis de la ciutat com són la neteja, la seguretat, l'habitatge i l'evolució dels barris.

El partit ha volgut destacar que, tot i les retallades dels pressupostos, "s'han de trobar fórmules de contenció de la despesa corrent sense deixar de prioritzar l'atenció social, l'habitatge, el transport públic, la seguretat i l'endreça de l'espai". Vila també explica que "s'ha de fer un pressupost de ciutat per treballar, viure i conviure, que prioritzi el benestar i la protecció de la ciutadania amb serveis i espais públics".

El Partit Socialista de Catalunya presentarà la proposta pels pressupostos del 2024 en el proper ple municipal que se celebrarà el pròxim 22 de desembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem