Puig defensa que Valldoreix té un Pla de Voreres que s'està executant

El president de l'EMD respon a la moció presentada per Ciutadans per a la pròxima Junta de Veïns sobre l'arranjament de les voreres

"Valldoreix té un Pla de Voreres que s'està executant", ha afirmat Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, en resposta a la moció que Ciutadans presentarà a la pròxima Junta de Veïns demanant un manteniment exhaustiu de les voreres de la vila.

"Em sobta molt que presentin aquesta moció, i la pregunta és si la senyora Casta viu a Valldoreix o no, perquè si hi viu, ha d'estar veient que contínuament s'està fent arranjament de voreres", ha aclarit Puig, afegint que "en els últims dos o tres mesos, s'han fet més de 2.000 metres de voreres, i s'estan adaptant els passos de vianants".

En aquest sentit, ha recordat que "Valldoreix té un pla de voreres, que s'està executant, amb partida pressupostària per fer-ho, i personal del Pla d'Ocupació destinat a aquesta tasca". "Si alguna cosa s'està fent a Valldoreix, són voreres", ha sentenciat.

El president de l'EMD ha lamentat la proposta de Ciutadans. "Sincerament, indigna que un grup presenti una moció en aquesta línia quan estàs treballant en això", ha dit, apuntant que "les voreres no es poden quantificar, com proposen, dient que tenen una vida de 20 o 25 anys, perquè n'hi ha que duraran 40 anys, i altres només 5, en funció de molts factors".

"Evidentment que tenim un registre de voreres que estan malmeses, i es va actuant en funció de la urgència. A Valldoreix tenim 90 quilòmetres de carreteres, que suposa uns 180 quilòmetres de voreres. Això no es pot arreglar d'avui per demà, però cada any es destina part dels pressupostos per fer-ho", ha recordat.

Pel que fa al soterrament de les línies elèctriques, "això és el que volem tots, però no és tan fàcil", ha dit, recordant que "quan es fan actuacions es mira de soterrar, com és el cas de l'actuació que s'està fent ara a l'avinguda de Mas Fuster, on se soterraran les línies", ha aclarit.

"Em sembla molt bé la feina que fa l'oposició, però quan el govern faci una feina, que no ho tirin per terra", ha lamentat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem