Ciutadans demana un manteniment exhaustiu de les voreres de Valldoreix

El grup local presentarà aquesta moció a la sessió plenària de l'EMD de Valldoreix que se celebrarà aquest mes de març

La vocal de Ciutadans de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Susanna Casta, demanarà en la pròxima sessió plenària de Valldoreix que es realitzi un manteniment exhaustiu de les voreres del municipi.

Casta demana en el comunicat que "es realitzi un inventari de les voreres amb la finalitat de detectar possibles actuacions de manteniment" i que "es programin els treballs pertinents on sigui necessaris".

La proposta, que es tractarà en el ple de març a l'EMD, busca, segons la vocal, "realitzar una diagnosi de les voreres de Valldoreix", ja que "per planificar possibles actuacions és necessari fer un inventari per conèixer el seu estat actual". A més, ha afegit que "la vida útil de les voreres és aproximadament de 20 a 25 anys".

D'altra banda, ha recordat en el mateix comunicat que un dels objectius de l'EMD és "la supressió de les barreres arquitectòniques per tal de tenir unes voreres adaptades a tota la ciutadania" i és per això que "la proposta té una especial rellevància en el context actual".

Finalment, Casta explica que la moció també demana que "s'estudiï la viabilitat del soterrament de les línies elèctriques de mitjana tensió sempre que afecti els trams dels carrers que s'hagin d'arreglar".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem