Puig: "El tema de la consulta a Valldoreix està sobre la taula per aquest mandat"

El president de l'EMD de Valldoreix assegura que és independentista i que ho ha dit "moltes vegades"

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, veu amb bons ulls el resultat de la consulta que s'ha portat a terme a la també EMD de Bellaterra. "Em sembla perfecte. És un evident posicionament dels veïns; i evidencia la diferència de la ciutadania entre Bellaterra i Cerdanyola. És una sortida al problema al no entesa entre l'EMD de Bellaterra i l'Ajuntament de Cerdanyola".



Sobre si aquesta consulta a la localitat veïna podria marcar un precedent a Valldoreix, Puig assegura que està en el seu programa. ""És un tema que està sobre la taula per desenvolupar en aquest mandat. Estem a l'espera de veure què passa a Bellaterra". En aquest sentit Puig també ha dit que la consulta a Bellaterra "pot precipitar les coses a l'EMD".



Puig també ha manifestat que la celebració de la consulta és una demanda històrica." Sempre hi ha una part de la població de Valldoreix que pensa que podríem ser un municipi independent, ja que l'EMD de Valldoreix és una rara avis amb 8.200 habitants, no té sentit ser una EMD quan aquestes són nuclis més petits. Hi ha estudis de fa anys, s'hauria de fer un estudi nou per valorar els pros i les contres".



El president de l'EMD també ha assegurat que ell és independentista i que ho ha dit "moltes vegades".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem