Puigdemont veu Junts per Sant Cugat com l'únic partit que garanteix el model de ciutat

Membres de la candidatura de Junts per Sant Cugat visiten Carles Puigdemont a Waterloo

El president Carles Puigdemont ha assenyalat Junts per Sant Cugat com l'únic partit que pot garantir i preservar el model de ciutat i ha mostrat el seu suport a la candidata a l'alcaldia, Carmela Fortuny. “Voleu una victòria de poble o de partit?”, va afirmar Puigdemont, durant una visita de membres de la candidatura de Junts per Sant Cugat a Waterloo, en referència que una alternativa comportaria una ciutat governada per ERC i CUP.

El president i cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees va rebre el dilluns 6 de maig a Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat i candidata de Junts per Sant Cugat, acompanyada de bona part de la seva llista electoral i de Junts per Valldoreix.

"Hi ha formacions polítiques que han utilitzat qualsevol institució per fer trinxera ideològica. En canvi, Sant Cugat és un bon exemple d’un govern que governa per a tothom, per a les persones, defensant els drets fonamentals, i els santcugatencs i santcugatenques s’hi senten molt representats”, va argumentar Carles Puigdemont.

A més, el president també va destacar la llista electoral de Junts per Sant Cugat, amb 19 integrants independents: "Si la gent se sent representada per una llista de ciutat, aquest ja és el primer pas per guanyar a les eleccions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem