Puigneró, Paraira, Brugarolas i Grangé, a la llista de Junts per les eleccions municipals

L'exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró ocuparà el número 5 a la llista de Junts per Sant Cugat, encapçalada per Josep Maria Vallès

L'exvicepresident de la Generalitat i exregidor de Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha fitxat per la candidatura electoral de Junts per Sant Cugat, liderada per Josep Maria Vallès. Així, Puigneró serà el número 5 de la llista per a les eleccions municipals del 28 de maig. Pel que fa a el número 2 i 3 de la llista no hi ha sorpreses, ja que ja s'havia anunciat que la segona a bord seria la regidora de Junts, Cristina Paraira, i el número 3 el regidor Carles Brugarolas, qui va ser el rival de Vallès en les eleccions primàries del partit. 

Un altre dels noms conegut de la llista és el de Raül Grangé, expresident local d'ERC. Grangé havia estat regidor del 2007 al 2011 a l'oposició amb Lluís Recoder, abans al 2003 CiU havia governat amb ERC. Més tard, en les eleccions municipals del 2011 Grangé va fitxar per l'exalcaldessa Mercè Conesa i va ser regidor amb CiU. 

El partit ha aprovat en assemblea la llista aquest dijous 13 d'abril i en un comunicat afirma que la candidatura "busca un equilibri entre la continuïtat i la necessària renovació, amb perfils multidisciplinars i anys d’expertesa per posar al servei de la ciutadania". En aquest sentit, l'alcaldable Vallès diu que la llista és “un equip d’homes i dones per revertir l’experiment del tripartit que Sant Cugat ha patit aquests darrers quatre anys”.

Més noms

Pel que fa als actuals regidors de Junts a l'Ajuntament, repeteixen Eloi Rovira, que va de número 12, Núria Fernández que ocupa el número 8 i Albert Salarich que és el 6. Rovira havia estat també regidor d'Esports i Joventut del 2015 al 2019 amb Conesa i l'exalcaldessa Carmela Fortuny. Els regidors de Junts Sandra Casat i Joan Puigdomènech no repeteixen, així com tampoc l'exalcaldessa i regidora de Junts Carmela Fortuny

Altres llocs de sortida són ocupats per la infermera Núria Escamilla que és al número 4 i per l'arquitecte Àngel Pedrós que és el número 7. L'exalclade de Sant Cugat Joan Aymerich és l'encarregat de tancar al llista electoral amb el número 25. La Consellera nacional de Junts Esther Alós, és la número 13.

Una llista amb presidents 

El president de Junts per Sant Cugat, Albert Mendoza, també és a la llista com a número 10. El president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Joan Cortadelles, ocupa el número 19. El president de l'associació Acompanya'm, Ferran Felius, és el número 16. I el president de la JNC, Àngel Segura, és el 15. En canvi, Carme Ardis que és la número 9 serà la nova presidenta del Rotary Club. 

 

La llista 

1. JOSEP M. VALLÈS
Més de 30 exercint de periodista a Sant Cugat del Vallès.
Redactor de Ràdio Sant Cugat
Director del DIARI de Sant Cugat, TOT Sant Cugat i Món Sant Cugat
Actualment realitza cicle d’entrevistes en directe a la Fundació Cabanas de Sant Cugat i a la revista Flash Magazine, i assessora en comunicació i esdeveniments a Catalònia Fundació Creactiva. Assessor de comunicació del grup metropolità de Junts per Catalunya
Autor dels llibres “Polítics a la carta” (2015) i “Confinats” (2020)
Co fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat amb més de 10 anys a la Junta.
Regidor portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat

2. CRISTINA PARAIRA

Mestra. Postgrau en gestió i administració local. Es dedica des de fa més de 30 anys al sector públic, especialment al món local, definint estratègies i impulsant la transformació de les ciutats en espais més sostenibles i amables per a les persones. Ampli coneixement de les institucions públiques. Una persona que li agrada escoltar i ajudar a les persones.

3. CARLES BRUGAROLAS
Economista i emprenedor. Llarga trajectòria com a servidor públic, tant des de l’estructura tècnica com des de la política de l’Ajuntament de Sant Cugat. Fa de consultor i mentor, lidera o participa en múltiples empreses de sectors molt diversos, entre ells el de la restauració aquí a Sant Cugat. Va ser tinent d’alcaldia responsable de les àrees econòmiques de l’Ajuntament i regidor d’hisenda el darrer any del passat mandat. Actualment és company regidor del grup municipal Junts per Sant Cugat.

4. NÚRIA ESCAMILLA (independent)
Infermera de quiròfan a la clínica Asepeyo de Sant Cugat.
Molt vinculada al món esportiu com la natació, i responsable de la secció de tennis del Junior FC. I també vinculada a diferents entitats culturals de Sant Cugat i de la Parròquia de Sant Pere Octavià.

5. JORDI PUIGNERÓ
Enginyer informàtic. Va ser cap de gabinet, regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat amb els alcaldes Lluís Recoder i Mercè Conesa, al front d’àrees com Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia.
Va ser director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i posteriorment Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Govern de Catalunya.
Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública amb el president Quim Torra i, finalment, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori amb el president Pere Aragonés, fins que va ser cessat el setembre de l’any passat.

6. ALBERT SALARICH (independent)
Dissenyador i consultor que treballa en diversos àmbits com ara el Turisme, la Indústria o les administracions públiques d’aquí i de fora.
En l’àmbit social local, vinculat al món de l’esport i el coneixement amb SantCugatCreix, entitat de la que n’ha estat un dels fundadors i president, i en la que ha ajudat a portar a la nostra ciutat 4 projectes europeus.
Regidor del grup municipal de Junts per Sant Cugat

7. ÀNGEL PEDRÓS
Arquitecte, amb més de 40 anys d’experiència professional en obra d'edificació i urbanisme, Màster en Gestió Urbanística per la UPC, diferents cursos i postgraus en tècnica urbanística, Va ser membre de la Junta de la Creu Roja de Sant Cugat durant més de 8 anys en l'època de construcció del nou edifici i ha estat també membre de la junta del Club Natació Sant Cugat entre altres.

8. NÚRIA FERNÁNDEZ
Farmacèutica compromesa amb la salut pública, sensible amb la gent gran i amb el medi ambient Activista i gran lluitadora per la independència del nostre país i per la llengua.
Regidora del grup municipal de Junts per Sant Cugat

9. CARME ARDID
Tècnic superior de PRL, emprenedora de venda on line (encara està activa). Educadora social, amb 30 anys d’experiència a l’Administració de la Generalitat i emprenedora del sector serveis. Actualment treballa als serveis administratius de l’Institut de Formació Professional de Sant Cugat. Forma part de la junta Rotary Club Sant Cugat i també és sardanista.

10. ALBERT MENDOZA

Més de 30 anys treballant al CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat) com a màxim responsable de relacions institucionals.
Directiu de Sant Cugat Club de Futbol.
Col·laborador i membre del Patronat de Catalònia Fundació Creactiva.

Actualment és president de l’executiva de Junts per Sant Cugat.

11. RAÜL GRANGÉ

Sociòleg i antropòleg.
Va ser cap de llista d’ERC a Sant Cugat l’any 2007, i va formar part del govern de l’alcaldessa Mercè Conesa com a independent al front de la regidoria de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge
Col·labora amb el grup d’arqueologia d’alta muntanya del departament de Prehistòria i Història Antiga de la Universitat Autònoma de Barcelona, i és autor del llibre “Els vuit camins; entre Ushuaia i Kathmandú”

12. ELOI ROVIRA
Dilatada experiència a l’Ajuntament de Sant Cugat com a càrrec de confiança, tinent d’alcalde i actualment regidor a l’oposició.
4 anys treballant pel municipalisme català a l’Associació Catalana de Municipis
Vinculat professionalment a diverses entitats esportives i projectes de lleure i educació del municipi. És el capità de la secció d’atletisme del FCB.

13. ESTHER ALÒS
Treballa a la universitat Autònoma en recerca.
És una estreta col·laboradora de la Penya Blaugrana Sant Cugat i va ser membre de l’AMPA del THAU Sant Cugat.
Membre de la sectorial de Benestar de Junts per Catalunya, ha estat responsable de política municipal de la comarca, és consellera Nacional, i membre de l’executiva local.

14. MIREIA FERRER

Grau en Química per IQS- URL, és una de les apostes joves de la llista. Va entrar en política l’any 2017 com a membre de la JNC, desenvolupant diverses responsabilitats, des de Consellera Nacional a Cap local de Sant Cugat.
Va ser membre de l’esplai cel (Centre Borja) i va col·laborar amb el grup de joves de la Parròquia del Monestir.

Amant de l’esport, ha jugat a handbol i actualment practica la natació.

15. ÀNGEL SEGURA
Membre fundador de Fridays for Future StC i implicat des de fa més de 6 anys en les associacions ecologistes i culturals de la ciutat.
Va ser president del Consell d'infants i del Consell de Joves de Sant Cugat durant diverses edicions, jurat dels Premis Sant Cugat i membre en el Consell de Ciutat.
Actualment és Cap local de la JNC Sant Cugat i treballant en l'àmbit de la Comunicació. Conseller Nacional de Junts per Catalunya i de la JNC.

16. FERRAN FELIUS (Independent)
Defensor dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i el seu desenvolupament. Vice- President de Dincat Federació, Impulsor de l ́Esport i el lleure per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, Soci Fundador I Vice-President i membre del Patronat de la Fundació Tutelar "SOM CAPAÇOS"
Soci fundador i President de l'Associació Acompanya'm de Sant Cugat del Vallès, entre altres.

17. CLÀUDIA FIBLA (Independent)
Ha estudiat administració d'empreses amb màster de International Management enfocat a empresa i organismes internacionals.
Treballa en màrqueting i en un projecte de creixement estratègic de l'empresa de xocolates Simon Coll. És una persona que té una clara voluntat sempre de solucionar problemes i millorar l'entorn que ens envolta.

18. MARIA JOSÉ MATA
Advocada, especialista en violència de gènere i drets dels animals.
Sòcia fundadora de l’entitat Intercids, Operadors jurídics pels animals. Treballa en projectes de modificació legislativa sobre temes que afecten a col·lectius en situació de vulnerabilitat i protecció dels animals. I sardanista empedreïda.

19. JOAN CORTADELLAS
Experiència en empreses privades, 10 anys a la Generalitat com a Secretari General de Justícia i Director General d’Atenció a la Infància. I 20 anys a la UPC, en l’àmbit d’Organització d’Empreses. Actualment, president de la Llar d’Avis de la Parròquia i sots president del Consell de la Gent Gran de l’Ajuntament de Sant Cugat.

20. MARTA CANAS
Vinculada al Grup Mediterrània de Sant Cugat de la que n'ha estat balladora, directora i n’ha creat algunes coreografies.

Presidenta de l'Associació Amputats Sant Jordi. Treballadora de l'Ajuntament de Sant Cugat

21. MARIA FRANQUESA (independent).
Professional del món de la comunicació i dels esdeveniments, va treballar amb els alcaldes Joan Aymerich i Lluís Recoder en àmbits de Cultura i també com a responsable de l’oficina Sant Cugat Solidari.
La Maria és una de les filles del Jordi Franquesa que ens va deixar fa pocs mesos.

22. MAR MOLINA (independent)
Ha desenvolupat part de la seva carrera com a professional artística. És sobretot una persona emprenedora. Ja fa molts anys que co-lidera una gabinet de comunicació i màrqueting. Ha promogut també diverses iniciatives en l’àmbit de la promoció del comerç de la ciutat.

23. Dr. JOSEP MARIA COROMINAS.
És el pediatre de Sant Cugat, amb més de 12.000 nens i nenes que han passat per la seva consulta juntament amb les respectives famílies. Com ell mateix diu, és el pediatre dels nens i el psicòleg dels pares.

24. JAUME PLA.
L’actor més veterà en actiu de Catalunya, amb 94 anys.

25. JOAN AYMERICH (independent)
Empresari. Alcalde de Sant Cugat entre 1987 i el 1999. És el pare del model de ciutat que defensem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem