Els quatre regidors del PSC repeteixen al capdavant de la llista socialista

Elena Vila, José Gallardo i Pilar Gorina continuaran al costat de Soler al capdavant de la candidatura socailista per a les eleccions municipals de Sant Cugat

Sense canvis respecte a les eleccions municipals del 2019 en els primers quatre llocs de la llista del PSC per als comicis municipals de maig. Així, la candidatura encapçalada per Pere Soler, tindrà a Elena Vila de número Dos, José Gallardo de número 3 i Pilar Gorina de número 4, tots 4 amb responsabilitats dins del govern de Sant Cugat. Així ho ha anunciat l'alcaldable socialista, Pere Soler, en una roda de premsa aquest dimarts, 14 de març, i en la qual ha assegurat que no li cal "canviar cap peça". "En faig una valoració molt positiva, els tres regidors que m'acompanyen han estat el pal de pallers de polítiques d'innovació en els seus àmbits. Les àrees que hem estat han fet una feina excepcional en els temps que hem tocat viure", ha explicat Soler. 

Tots ells han fet un petit balanç de què ha estat la seva feina al capdavant de les àrees que lideren i han coincidit en remarcar la feina feta i en destacar com la pandèmia va marcat el mandat. Més endavant, el grup té la intenció de fer balanç del mandat.

Pel que fa a la resta de membres de la llista encara no s'han donat a conèixer, però Soler ha remarcat que estarà formada per persones amb un "perfil professional molt marcat", la majoria del partit, ja que "no hem d'anar a buscar a fora". Casualment, l'agrupació local del PSC té un centenar d'afiliats. Pel que fa a la candidatura completa serà aprovada pel Consell Nacional el 3 d'abril. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem