Ramon Gutiérrez (En Comú Podem): "Ca n'Ametller és un barri amb moltes limitacions"

El partit lila ha compartit que el seu programa es fonamentarà en tres eixos; un Sant Cugat habitable, inclusiu i ben gestionat

En Comú Podem ha presentat un programa electoral que vetlla per un Sant Cugat habitable, inclusiu i ben gestionat. Això sí, el nou barri de Ca n'Ametller, no entra en els seus plans, perquè segons el candidat a l’alcaldia d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, "la ciutat del futur (ca n'Ametller) és un sol barri amb moltíssimes limitacions; alguna de la música que ens posen sona bé, però el que volem és que aquest model de ciutat s'apliqui a tot Sant Cugat".

Més info: En Comú Podem s'oposa al futur ecobarri de Ca n'Ametller

El candidat a l'alcaldia del partit lila ha considerat que el projecte del nou barri està oblidant crear i millorar una ciutat "pels qui viuen ara mateix" i centrant-se massa en un projecte que és possible que no arribi a consolidar-se, ja que "tot depèn d'una sola infraestructura, el cobriment de les vies del tren", una acció que encara no està autoritzada.

Més info: El barri de Ca n’Ametller, clau per al futur de Sant Cugat

El partit ha subratllat la importància d'una ciutat amb un habitatge assequible per a tothom i una millor mobilitat, tenint present que Sant Cugat "és una ciutat de barris" i es necessiten equipaments per facilitar i millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans. Segons la segona de la llista d'ECP, Aina Balada, la ciutat pateix unes "desigualtats socials evidents" que es reflecteixen en una important segregació social que podria evitar-se amb unes "polítiques d'habitatge per facilitar que la gent no marxi". També ha considerat oportú un replantejament de l'Oficina Local d'Habitatge perquè aquesta "reverteixi els abusos dels desnonaments i la pujada dels preus del lloguer".

També han compartit la voluntat d'apropar els serveis socials facilitant el seu accés a la ciutadania i, en àmbit general, fomentar la creació d'un municipi accessible per a tothom, tant en termes de salut, amb polítiques que reforcin i millorin el sistema sanitari, com buscant un sistema educatiu més equitatiu perquè les famílies tinguin més facilitats. I sumant el component d'una bona gestió que, segons el vocal d'ECP, Juanma Cayuelas, ha de partir del "sentit comú" i d'unes "institiucions menys burocratitzades per poder resoldre problemes concrets de les persones que viuen a Sant Cugat".

Ramon Gutiérrez ha compartit una forta voluntat per reincorporar-se a l'Ajuntament de Sant Cugat: "Queden 72 dies per les eleccions municipals, en 72 dies recuperarem representació a l'Ajuntament i tornarem a fer el que volem, que és reformar aquesta ciutat" ha expressat el candidat a l'alcaldia d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez. Segons han informat, el programa electoral del partit quedarà obert al públic la setmana vinent a la seva pàgina web.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem