Reaccions a l'acte vandàlic contra el domicili del jutge Llarena a Sant Cugat

Hi ha diferents missatges de rebuig a l'acció d'Arran

Les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport al jutge Pablo Llarena després que l'organització independentista Arran hagi llançat pintura groga contra el bloc d'habitatges on es troba el pis del jutge a Sant Cugat del Vallès.
Més info: Llancen pintura groga contra l'habitatge de Llarena a Sant Cugat
Molts han estat els qui han mostrat el seu rebuig a l'acció de l'organització independentista.

 

 

Diferents partits polítics també han fet arribar als mitjans de comunicació el seu rebuig als fets. Mitjançant un comunicat, des del PSC han condemnat "l'atac d'Arran que torna a vincular el nom de Sant Cugat a la intolerància i a fets incívics". "Des del Partit dels Socialistes de Catalunya condemnem i deplorem les actuacions incíviques i de violència", han afegit, lamentant que "de nou el nom de sant Cugat es passegi pels informatius en l'àmbit de l'Estat i a escala internacional, i que es visualitzi com una població intolerant incívica i que no respecta la diversitat ideològica i ni respecta les decisions judicials".

També el PP ha emès un comunicat al respecte, exigint a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que "lideri la condemna a l'atac amb pintura al domicili particular del Jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Llarena". D'aquesta manera lamenten "el silenci còmplice, fins ara, de l'alcaldessa i la majoria dels partits polítics amb representació al consistori santcugatenc, davant d'aquest atac feixista dels cadells de l'extrema esquerra independentista radical"

 
Comentaris

Destaquem