El regidor Brugarolas es postula com alcaldable de Junts a les municipals del 2023

L'actual portaveu de Junts i exalcaldessa de Sant Cugat Carmela Fortuny ja va anunciar la seva intenció de presentar-se a les primàries i repetir com alcaldable el 2023

La cursa per ser el candidat de Junts per Sant Cugat a l'alcaldia de la ciutat el 2023 ja ha començat. Si primer va ser l'exalcaldessa Carmela Fortuny qui va anunciar en un acte de balanç de mandat, al maig ,que tenia la intenció de presentar-se a les primàries, ara és Carles Brugarolas, regidor de Junts, que també vol ser el cap de llista de la candidatura del partit independentista, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat. D'aquesta manera, de moment hi ha dos candidats a les primàries de Junts per ser l'alcaldable del partit amb més regidors del consistori, tot i que de moment aquestes eleccions internes no estan convocades.

Carles Brugarolas va entrar el 2011 al ple de Sant Cugat de la mà de l'exalcaldessa Mercè Conesa com a regidor d'Unió Democràtica, el 2015, va repetir. Entre altres va ser tinent d'alcalde d'Economia. En aquest mandat va acceptar l'acte de regidor del ple de Sant Cugat el juliol del 2019, després que Josep Lluís Lliberia renunciés i la número 10 a la llista de Fortuny, l'exregidora de Cultura, Sílvia Solanelles, descartés tornar a ser regidora.

Brugarolas va deixar Unió Democràtica de Catalunya i va formar part de l'escissió del partit, Demòcrates, tot i això va deixar la formació a les eleccions municipals del 2019 per formar part de la candidatura de Junts. A àmbit nacional, Demòcrates havia decidit concórrer als comicis municipals amb Primàries.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem