El regidor José Gallardo aspira a liderar el PSC a Sant Cugat

José Gallardo vol convertir-se en el primer secretari del PSC a Sant Cugat i compta amb el suport de la portaveu socialista a l'Ajuntament

José Gallardo, regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat des del 2019, es presentarà a les primàries del PSC a Sant Cugat per convertir-se en el primer secretari del partit. El PSC de Sant Cugat està encapçalat per una gestora des de la dimissió de l'antic primer secretari, Pere Soler, després de les eleccions municipals del maig de 2023. Per ara, Gallardo és l'únic candidat que ha fet el pas per liderar l'agrupació socialista. Les primàries i el congrés local per nomenar el nou primer secretari seran al setembre.

Gallardo, que va ser regidor de Serveis Urbans durant el govern d'ERC, PSC i CUP entre 2019 i 2023 i actualment està a l'oposició, ha explicat que es presenta amb el suport d'Elena Vila, actual portaveu socialista a l'Ajuntament de Sant Cugat. "És un projecte comú", ha detallat Gallardo. La idea és diferenciar el treball del grup municipal dins del Consistori, liderat per Vila, i la gestió del partit i els militants. 

Més info: Pere Soler també plega i no continuarà com a regidor del PSC a Sant Cugat

Santcugatencs a la Federació del PSC del Vallès Occidental

Congrespsc Margarita Marc

Marc Tolrà i Margarita Vila FOTO: Cedida

El divendres 5 de juliol es va celebrar el congrés de la Federació del PSC del Vallès Occidental, que va servir per unificar tota la comarca sota una única federació (fins ara hi havia Vallès Sud i Oest). Durant el congrés es designar la nova executiva, que tindrà la presència de dos santcugatencs.

Margarita Vila passa a ocupar les responsabilitats de la Secretaria de Sostenibilitat i Transició Ecològica, mentre que Marc Tolrà assumirà les responsabilitats d'Habitatge. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem