Romeva s'ofereix per tornar a encapçalar la llista d'ERC a les eleccions del 10-N

Raül Romeva va ser el candidat al Senat més votat a Catalunya en les darreres eleccions generals

El santcugatenc Raül Romeva s'ha ofert per tornar a liderar la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya al Senat en les pròximes eleccions generals de 10 de novembre. Així ho ha assegurat el president del partit, Oriol Junqueras, en una carta oberta dirigida a la militància.

"Un 20 de setembre em torno a posar al servei del país per encapçalar la candidatura d'Esquerra al Senat. Combatrem la repressió fins al final. No desapareixerem, no ens cansarem i no ens aturarem", ha escrit Raül Romeva a través de les xarxes socials.

Raül Romeva es troba en presó preventiva, acusat d'un delicte de rebel·lió, des del 23 de març de 2018. La Fiscalia li demana 16 anys de presó.

Més info: Romeva, en l'última paraula al Suprem: "S'ha buscat castigar una ideologia"

El candidat més votat

Raül Romeva ja va ser el cap de llista d'ERC al Senat en les eleccions generals del 28 d'abril. El santcugatenc va ser el candidat més votat a Catalunya amb 928.722 vots, un 30,88% del total a la circumscripció de Barcelona. Unes xifres que a Sant Cugat es van disparar fins al 42%.

Més info: Sant Cugat vota massivament Raül Romeva com a senador

En un primer moment, Romeva va poder prendre la seva acta de senador, però posteriorment la Mesa del Senat va confirmar la seva suspensió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem