S'està votant amb normalitat a Sant Cugat

De moment s'està votant amb normalitat als 28 centres de Sant Cugat, tot i alguns moments d'incertesa

Des de primera hora del matí d'aquest diumenge, 1 d'octubre, els col·legis electorals de Sant Cugat s'han omplert de santcugatencs disposats a exercir el seu dret a vot i defensar els centres per evitar-ne el tancament. Segons ha pogut saber el TOT, fins a les 13 hores la participació a Sant Cugat ha estat del 34%. Comparant les xifres amb les eleccions parlamentàries del 27 de setembre del 2015, a la mateixa hora, la participaciuó va ser d'un 36,01%. 

Tot i els rumors de possible presència policial de l'Estat, la situació s'ha mantingut tranquil·la durant tot el matí a la ciutat, i no s'han hagut de lamentar aldarulls com els que han passat en alguns col·legis de Catalunya, com és el cas del col·legi de Sant Julià de Ramis, on vota el president Puigdemont.

Mireu les imatges de la jornada.

En la majoria dels llocs de votació de Sant Cugat el sistema informàtic no funciona, i s'està fent el vot mitjançant el cens manual. Voluntaris que es troben en els col·legis electorals demanen a la gent que es posi el mode d'avió per tal de poder seguir amb les votacions de forma telemàtica.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha enviat un missatge de calma i tranquil·litat. Ho feia després de votar a les piscines del Parc Central. També s'ha pogut veure el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, votant al Casal de Mira-sol.

Entrada la tarda, s'han començat a viure moments de tensió al Pavelló municipal i a la biblioteca Miquel Batllori, ja que han rebut avís que la Guàrdia Civil es dirigia cap allà. S'han tancat 183 col·legis electorals de tot Catalunya fins les 13 hores.

(Més endavant, més informació)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem