La sala de Plens de l'Ajuntament es rehabilitarà amb un cost de 300.000 euros

Durant el període que durin les obres, que tenen una previsió de 3 o 4 mesos, els actes que acull la sala de Plens se celebraran a la sala Anselm Clavé de La Unió

L'Ajuntament de Sant Cugat iniciarà unes obres a la sala de Plens del consistori amb l'objectiu de fer-la més accessible i ampliar-la, unes obres amb un termini de previsió de 3 o 4 mesos. És per això, que mentre durin aquesta rehabilitació, els pròxims plens municipals, així com les comissions informatives o altres actes que acull la sala de Plens, se celebraran a la Sala Anselm Clavé de La Unió Santcugatenca, tal com s'ha assenyalat en el Ple Municipal de setembre, celebrat el dilluns 19.

L'objectiu d'aquestes obres és fer la sala més accessible, ampliar-la i adequar-la al creixement de la ciutat (ja que s'esperà que en el 2027 s'ampliï el nombre de regidors a 27) i implementar les noves tecnologies necessàries, segons ha apuntat el tinent d'alcalde de Presidència, Pere Soler (PSC Sant Cugat). A més, Soler ha informat que les obres ja estan licitades, però no ha comunicat el cost d'aquestes, en ser preguntat pel nou portaveu de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Més info: Josep Maria Vallès, ratificat nou portaveu de Junts per Sant Cugat en el ple municipal

Amb tot, les obres han estat licitades a l'empresa Voracys SL i tindran un cost aproximat de 330.000€, segons els informes de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem