Sant Cugat ha canviat els EPI per "tranquil·litat" dels membres de la mesa

Alguns membres de meses havien mostrat la seva preocupació pel primers equips d'EPI

Sant Cugat ha canviat els equips d'EPI que havia entregat inicialment als membres de les meses electorals per "tranquil·litat". Així ho ha explicat el tinent d'alcaldia de Presidència, pere Soler, que ha dit que tot i que els primers equips complien amb les recomanacions del PROCICAT. Alguns membres de les meses electorals han mostrat la seva preocupació aquest matí quan han rebut els EPI de tal manera l'ajuntament ha volgut donar tranquil·litat als ciutadans. Hi havia neguit entre algunes persones que ens ho han fet arribar", ha explicat la tinent d'alcaldia Núria Gibert. Així s'han canviat unes 300 EPI a Sant Cugat.


En paral·lel, l'alcaldessa Mireia Ingla ha valorat com s'ha desenvolupat la jornada electoral a Sant Cugat que ha estat amb normalitat. "Volem felicitar la gent de Sant Cugat pel bon comportament. Era imprescindible preservar el dret a la salut i el dret a vot i ho hem aconseguit. Eren unes eleccions que no eren fàcils i en línies generals ha anat tot molt bé.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem