Sant Cugat en Comú enceta procés de primàries per escollir equip per a les municipals

L'assemblea local de la formació va decidir fer el procés de primàries i la seva calanderització

Sant Cugat en Comú inicia un procés de primàries per escollir l'equip de la formació de cara a les eleccions municipals que se celebraran al maig del 2019. En aquest sentit, l'assemblea local de la força política va decidir, el dijous 8 de novembre encetar aquest procés i la seva calanderització. Sant Cugat en Comú deixa clar que el procés de primàries no és, en cap cas, per escollir alcaldable, sinó tota una llista que es presentarà a les eleccions.

En aquest sentit, la proposta de llista s'ha de confeccionar amb un total de 13 persones, el 50% del total de la llista que es presentarà a les eleccions (de 25 persones). D'altra banda, el 50% de la llista ha d'estar formada per dones. La proposta presentada haurà de comptar també amb una explicació del projecte que planeja l'equip en qüestió.

El dilluns 12 de novembre s'obrirà la convocatòria de presentació de candidatures, el 29 de novembre se celebrarà una assemblea d'aval de les candidatures presentades, el 30 de novembre hi haurà la presentació de les candidatures validades i es debatran i, per últim, des del 30 de novembre fins al 3 de desembre es farà el procés de votacions de les candidatures.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem